(at.all). (2002). Bahan ajar pengetahuan alat dan bahan untuk sekolah menengah kejuruan (SMK) kerjasama dengan pusat perbukuan Depdiknas sesuai kurikulum SMK 1998 yang disempurnakan . Jakarta: Rineka Cipta & Bina Adi Aksara.

(at.all). Bahan ajar pengetahuan alat dan bahan untuk sekolah menengah kejuruan (SMK) kerjasama dengan pusat perbukuan Depdiknas sesuai kurikulum SMK 1998 yang disempurnakan. Jakarta: Rineka Cipta & Bina Adi Aksara, 2002. Text.

(at.all). Bahan ajar pengetahuan alat dan bahan untuk sekolah menengah kejuruan (SMK) kerjasama dengan pusat perbukuan Depdiknas sesuai kurikulum SMK 1998 yang disempurnakan. Jakarta: Rineka Cipta & Bina Adi Aksara, 2002. Print.